Steward verovert het internet met fantastische remake van muziekvideo van Britney Spears

Bron © the Sun

Deze steward van AirAsia werd vorige week in één klap beroemd met zijn perfecte imitatie van de danspasjes die Britney Spears toont in haar muziekvideo van het nummer Toxic. Het puike optreden van de jongeman werd donderdag op sociale media gepubliceerd en werd ondertussen al miljoenen keren bekeken.

Assraf Nasir werd gefilmd terwijl hij moeiteloos de bewegingen van de popster imiteerde in een leeg vliegtuig van AirAsia, een luchtvaartmaatschappij uit Maleisië. In de video doet Nasir een oproep via de intercom, duwt hij een trolley door het gangpad en geeft hij het beste van zichzelf, net zoals Britney Spears deed in de videoclip van haar hit uit 2003.

De video is zo’n succes geworden op sociale media dat verschillende mensen AirAsia smeken ook vluchten te organiseren in hun land, zodat ze de dansende steward kunnen ontmoeten. Anderen vrezen dan weer dat de flamboyante jongen zijn job zal verliezen door zijn opmerkelijk optreden, maar daar hoeven ze niet voor te vrezen: de CEO van AirAsia was zo onder de indruk van de performance van zijn werknemer dat hij de video deelde op zijn Instagram-pagina. Don’t you know that you’re toxic?

Door pjv