Russische vissers vangen bizarre vis met twee bekken en een vreemde staart. Het gevolg van Fukushima?

Bron © the Sun

Er zijn onthutsende beelden opgedoken van een bizarre vis die werd gevangen door enkele Russische vissers voor de kust van Kraj Primorski, een Russische kustprovincie. Het monsterlijke beest heeft een vreemde staart die rond het achterste van het zeedier krult, en beschikt over twee schrikwekkende bekken. Een bizarre prehistorische soort of de schuld van de explosie in de kerncentrale van Fukushima?

Het eigenaardige zeedier werd opgevist op een niet nader gespecificeerde locatie in het zuidoosten van de Russische federatie, in de provincie - of kraj - Primorski en doet heel wat wenkbrauwen fronsen op internet.

“We hebben een soort monster gevangen”, zegt een van de vissers in die video die massaal wordt gedeeld op sociale media. Volgens de mannen bevatte het dier ook rare bellen, die gevuld zijn met een doorzichtige vloeistof. “Eieren”, aldus de vissers.

Het is voorlopig onduidelijk of het “zeemonster” dood of levend werd gevangen en hoewel ook de herkomst van het beest niet duidelijk is, zat menig internetgebruiker al klaar met een heuse theorie. “Alles in deze wereld muteert, de aarde neemt wraak op de mensen die haar om zeep helpen”, liet iemand optekenen, terwijl een andere commentator meedeelde dat hij zijn eetlust voor een tijdje kwijt zal zijn.

Er wordt echter ook geopperd dat het dier helemaal geen voortbrengsel van de natuur is, maar het resultaat van de kernramp in Fukushima. In 2011 werd de Japanse kerncentrale zwaar beschadigd door een aardbeving en de daaropvolgende tsunami, waardoor besmet radioactief water in zee terechtkwam.

Door pjv