Pantoffelheld maakt samen met huiskat jacht op een dikke rat, maar dat loopt niet helemaal zoals gepland

Bron © Mashable

Het is verre van plezierig om ongedierte in huis te hebben, wilde ratten in het bijzonder zijn voer om enkele nachten op rij nare dromen te hebben. Deze jongeman had een knaagdier van fors formaat gezien in zijn badkamer, en riep de hulp in van zijn huiskat om jacht te maken op het dier. Katten zijn van nature roofdieren die graag jagen voor hun plezier, al is deze kat dat blijkbaar al een beetje verleerd door het luie, huiselijke leven.

Gewapend met een borstel en zijn trouwe kat aan zijn zijde, gaat deze Spaanstalige jongeman de strijd aan met een knaagdier, maar hij beseft al snel dat hij een grote vergissing heeft begaan eens de rat zijn schuilplaats achter de lavabo verlaat. Terwijl de kat dekking probeert te zoeken door de muren en de deur te beklimmen, schreeuwt de moedige jager moord en brand.

Het komische duo slaagt er uiteindelijk in om te vluchten, hoewel de jongen in zijn haast het huisdier bijna opsluit bij de schrikwekkende rat. Achteraf is het duidelijk dat katten niet opgewassen zijn tegen ratten van een bepaald formaat, maar dat sommige mensen ook niet over het nodige jachtinstinct beschikken om viervoetig ongedierte te vangen.

Het is niet duidelijk waar de video vandaan komt, of wanneer de jongeman zijn jachtpartijtje organiseerde, maar de video werd sinds woensdag al tienduizenden keren bekeken op YouTube. Sommige reacties opperen dat de komische timing té goed is om echt te zijn. Maar in scène gezet of niet, voor velen is dit hun nieuwe favoriete video, en ze kunnen uren kijken en luisteren naar de gil van de bange man.

Door pjv