Restaurant Anso valt in de smaak van jury Horeca Awards

© if

© if

Bistro-resto Anso, gevestigd op de Markt en uitgebaat door Annick en Sofie Roeland - Guillet, haalde zilver op de Horeca Awards in de categorie 'brasserie'. Een opsteker voor het team van Anso dat beloond wordt voor de kwaliteit van de gerechten en het vriendelijke onthaal van de gasten.

Jan Lion

Annick en Sofie behoorden tijdens de uitreiking van de Horeca Awards tot het kransje van 10 finalisten in de categorie 'brasserie'. Het werd nagelbijten tot de verlossende proclamatie en toen bleek Anso zowaar tweede te zijn.

'Dit hadden we niet verwacht. We hadden ons overigens zelf niet ingeschreven voor de wedstrijd maar zijn heel gelukkig dat we toch deelnamen' klinkt het bij de opgetogen uitbaters Annick en Sofie.

'We kregen in onze zaak enkele anonieme controles van de jury van de Horeca Awards. Daarbij werd gelet op het onthaal, het personeel, de verhouding prijs/kwaliteit en uiteraard werden ook de gerechten gejureerd.'

De Horeca Awards willen vooral die horecazaken belonen die zich onderscheiden door het totaalpakket dat ze de klanten aanbieden. 'En dat plaatje blijk bij ons dus te klopppen.'

Aangeboden door onze partners