Derde editie Fifa Cup op zaterdag 23 maart in Club de B

Op zaterdag 23 maart vormt Club de B opnieuw het decor voor de Fifa Cup Foto: aft

Torhout - Op zaterdag 23 maart gaan de beste Fifa-spelers van het land voor de derde maal in de clinch in zaal Club de B in Torhout. Er is plaats voor 40 teams van twee gamers.

De organisatoren van Jo-Krew voorzien deze keer enkel een tornooi waarin teams van twee gamers het tegen elkaar opnemen in het populaire videogame. De top drie wordt beloond met prijzen, goed voor een totale waarde van 650 euro. De ticketprijs voor een team van twee spelers is 16 euro. Tickets kan je bestellen op fifacup.be/tickets.

Tijdens het evenement zullen er ook verschillende "Fun Compo's" plaatsvinden, waaraan zowel deelnemers als bezoekers kunnen meedoen. Iedereen is welkom, de toegang is gratis voor supporters en bezoekers.

Wie al wat wenst op te warmen kan op vrijdag 22 maart vanaf 18 uur terecht in de open bar in de Club De B. Iedereen die langskomt, kan genieten van sportief entertainment: omgevormde bar tot sportsbar, live streams (voetbal & gaming), bierpong, VR en meerdere PS4-consoles die beschikbaar zijn voor de bezoekers.

Voor meer info kan je terecht op de website www.fifacup.be

Door Arne Franck
VOOR ABONNEES