DOEN. Met het gezin naar boekvoorstelling Hier Waakt Oma bij Ctrl Copy

Op zondag 19 oktober van 14u tot 17u is het de boekvoorstelling van Hier Waakt Oma in Ctrl Copy aan d'Herbouvillekaai. Een leuke namiddag voor het hele gezin! Foto: Wout Melvin Schildermans

Antwerpen - Op zondag 19 oktober vindt de boekvoorstelling van 'Hier Waakt Oma' van 14u tot 17u plaats bij Ctrl Copy aan d'Herbouvillekaai. Een leuke activiteit voor het hele gezin waar auteur Stefan Boonen en illustrator Wout Melvin Schildermans je met open armen ontvangen.

Wat heb je nodig voor een geweldig weekend? Een bos, tien kinderen en een gevaarlijke oma. En natuurlijk ook iemand die het verhaal vertelt: Kleintje. Zijn verhaal werd opgetekend in de opmerkelijke grafische novelle 'Hier Waakt Oma'. Op zondag 19 oktober, tussen 14u en 17u, stellen ze het boek voor. Er zijn smerige hapjes en verrukkelijke drankjes. CTRL Copy is live aan het werk. Er is een plechtig moment en een limited oma-pretpakket. Met wat geluk wordt er voorgelezen en natuurlijk kan je kennismaken met het wonderlijke werk van illustrator Melvin. Bevestig hier alvast jouw aanwezigheid! 

Praktische info:

Ctrl Copy, d'Herbouvillekaai 25, 2020 Antwerpen, tel 0487 334 969, http://www.ctrlcopy.be/

 

Meer trends uit Antwerpen? Meer trends uit Antwerpen?

Door Carolijn
AANGERADEN