NIEUW. e5 lanceert het boek HELEMAAL UW DING voor vrouwen en mannen

Het boek van e5 ‘Helemaal uw ding’ leert zowel vrouwen als mannen gepaste kledingkeuzes maken. Foto: Making Waves

Antwerpen - De winkelketen e5 brengt 'Helemaal uw ding' op de markt. Kleur- en stijl advies in een mooi geïllustreerd en gestructureerd boek voor vrouwen én mannen. Je koopt het aan € 17,95 bij e5 op de Bredabaan of op de webshop.

Verticale of horizontale streepjes? Wel of geen patronen? En is marineblauw een kleur voor mij?
Voor u ’s ochtends de deur uit gaat stelt u uzelf al ontelbare vragen. Om je te helpen in uw keuzes, stelt e5 haar nieuwe boek voor: Helemaal uw ding. Kleur- en stijladvies van A tot Z, zodat u iedere dag straalt.

e5 biedt in haar winkels dagelijks gratis modeadvies aan, en die lijn trekken ze nu door in een boek. In samenwerking met Roularta publiceert e5 ‘Helemaal uw ding’. Een boek dat zowel mannen als vrouwen de gepaste kledingkeuzes leert maken. De juiste kleding heeft niets met mode, maar alles met persoonlijkheid te maken. Jouw kleren doen je stralen en laten je er fris uitzien. Ze bezorgen je complimentjes en laten jouw ogen een verhaal vertellen. Met kleur- en stijladvies voor elk lichaam leert iedereen zich goed kleden dankzij ‘Helemaal uw ding’. Een illustratief mooi boek, waarin je jouw lichaamstype en kleuren leert kennen, en ontdekt welk kapsel of brilmontuur wel of niet bij je past.

Achteraan het boek zit een handige uitneembare kleurenwaaier die perfect in jouw handtas past. Zo sta je in de winkel nooit meer met je mond vol tanden! Nog een reden te meer om jezelf graag te zien.

Praktische info:

e5, Bredabaan 960, 2170 Merksem (Antwerpen), tel.: 03 645 18 51, http://www.e5mode.be

'Helemaal uw ding’ is te koop aan € 17,95 in alle e5-winkels en op de webshop

 

Meer trends uit Antwerpen? Meer trends uit Antwerpen?

Door Carolijn
AANGERADEN
Meest recent