FOTO. Opening NIKKIE in de Korte Gasthuisstraat

  • Op 7 oktober zijn in aanwezigheid van Nikkie Plessen en binnen- en buitenlandse pers de NIKKIE Rotterdam en Antwerpen stores officieel geopend. Ook Sofie Valkiers was van de partij.
Antwerpen - Deze maand zijn in aanwezigheid van Nikkie Plessen en binnen- en buitenlandse pers de NIKKIE Rotterdam en Antwerpen stores officieel geopend. NIKKIE Brand Store Antwerpen aan de Korte Gasthuisstraat 15 is een samenwerking met Fashion Club 70. Internationaal bekend Belgisch fashion icon en blogster Sofie Valkiers was aanwezig bij de opening.

Fashion Club 70 Miguel Dheedene: 'We zijn heel fier om op deze mooie locatie de eerste Belgische Nikkie winkel in Antwerpen te mogen openen in joint venture met Nikkie. We zijn er van overtuigd dat we Nikkie even succesvol kunnen maken als in Nederland.'

Sofie Valkiers: 'Nikkie is een echte powerwoman: een eigen kledinglijn, een gezin, een succesvolle carrière en nu opent ze ook haar eerste winkel in Antwerpen. Sexy, zakelijk en rock-chic met heel veel gevoel voor stijl… zo kan je niet alleen Nikkie omschrijven maar ook haar eigen collectie!'

Aansluitend aan de officiële openingen was er een besloten lunch in The Jane in Antwerpen, het nieuwe restaurant van Sergio Herman. De vrouwelijke staff van The Jane wordt gekleed door NIKKIE.
 
Praktische info:

NIKKIE, Korte Gasthuisstraat 15, 2000 Antwerpen, tel.: +32 3 485 87 97, http://www.nikkie.com

 

Meer trends uit Antwerpen? Meer trends uit Antwerpen?

Door Carolijn
AANGERADEN