Vogelvereniging De Kransmerel organiseert 60ste vogeltentoonstelling

Foto: Dany Van Loo

Middelkerke / Nieuwpoort - Er mogen dan nog bitter weinig vogeltentoonstellingen georganiseerd worden in Vlaanderen, maar De Kransmerel uit Middelkerken opgericht in 1957, blijft met voorsprong een van de meest actieve vogelverenigingen in de hele regio en ver daarbuiten. De leden hebben volgend weekend bovendien iets te vieren.

 “We organiseren volgend weekend inderdaad de zestigste editie van onze vogeltentoonstelling”, vertelt voorzitter Julien Prinsier. “En daar zijn we best fier op. Er zijn weinig verenigingen in het land die ons daarin kunnen evenaren. We mogen bovendien elke keer prat gaan op een ruime belangstelling, zowel van het publiek als van de kwekers die hun honderden volgens komen exposeren. Aan de expo is bovendien een beurs verbonden waarop iedereen vrij kan kopen of verkopen”, aldus nog Julien Prinsier.

Editie zestig van de expo vindt op 26 oktober van 9 tot 18 uur en zondag  27 oktober van 9 tot 17 uur plaats in de zaal de Stille Meers, Sluisvaartstraat 17 in Middelkerke. De toegang is gratis.

 

Door Dany Van Loo
AANGERADEN