Be Angeled houdt een champagnefeestje op het water

© DvH

© DvH

© DvH

© DvH

© DvH

© DvH

© DvH

© DvH

© DvH

© DvH

© DvH

© DvH

© DvH

© DvH

© DvH

© DvH

© DvH

© DvH

© DvH

1 / 19

Devi-Shri Vancoillie, die met Be Angeled nu al een aantal jaren een bijzonder Gents modelabel op de markt zette, held donderdagavond een feestje op Le Bateau, aan de Muinkkaai: Apéro Bateau 'Voorlopig doen we dat één keer per maand, aldus Iris Landuyt van Le Bateau: wij zoeken als uitbaters van de feestboot een partner, die nodigt klanten uit, en verder kan de avond ingevuld worden zoals beide partijen dat willen.' In dit geval zorgde Le Bateau voor de bediening, maar Be Angeled stak de bedienende dames uiteraard in Be Angeled-verpakking.

Rudy Tollenaere, foto's David Van Hecke

Opdat het publiek niet al te laat zou komen, kregen de bezoekers die tussen 19 en 21 uur kwamen alvast gratis bubbels, met in één van die bubbelglazeneen ,diamant' die recht gaf of een handgemaakt Be Angeled handtas.

Devi Shri liet verder niet na om hier en daar geschenkjes aan haar wat ze zo schattig ,mijn klantjes' noemt, en verder was het gewoon een feestje op een wel heel bevolkte boot.

Ook Frances Folies was er; Frances Folies is een dame die gespecialiseerd is het omturnen van dames in een retrostrijl, op vlak van make-up en haartooi. Samen met Devi-Shri, die zelf heel goed overweg kan met een fototoestel, organiseren ze fotoshoots voor wie zichzelf eens helemaal vintage wil laten gaan. Wie de eerste Bombshell Pin-up miste, maar wil weten hoe het er aan toegaat en eventueel aan een volgende wil deelnemen, kan mailen naar Frances Folies op info@francesfolies.com

Lees ook

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Meer nieuws uit Gent