Black Balloon opent feestelijk winkel in de Henegouwenstraat

© DvH

© DvH

© DvH

© DvH

© DvH

© DvH

© DvH

© DvH

© DvH

© DvH

© DvH

© DvH

© DvH

© DvH

© DvH

© DvH

1 / 16

Black Balloon, het jonge, trendy Gentse modelabel van Cléo Baele en Sarah Bos, verhuisde afgelopen week naar de Henegouwenstraat 85, naast mannenmodezaak Belgrado. Tot voor kort zat kledingzaak Maison 85 in het pand. De opening van de winkel op die toplocatie was voor Baele en Bos een uitstekende reden voor een feestje.

David Van Hecke

Chloé Baele en Sarah Bos begonnen een aantal jaren geleden in Onderbergen, om daarna tijdelijk te verhuizen naar de hoek van de Gebroeders Vandeveldestraat. Daarna speelden de twee even met het idee om naar Bourdon Arcade te trekken, tussen het Emile Braunplein, de Heilige Geeststraat en de Sint-Niklaasstraat. Black Balloon wou de plek graag nieuw leven in blazen, samen met een aantal andere jonge bedrijven, waaronder communicatiehuis Dift. Toch ging het project uiteindelijk niet door. 'Omdat we niet genoeg collega's vonden die bereid waren om in het verhaal mee te stappen' zei Bos toen.

Desondanks gaat het het Gentse modelabel voor de wind. Op de opening van Film Fest Gent werden de twee nog opgemerkt door niemand minder dan prins Laurent. Die vroeg Sarah's vriend, volledig gekleed in Black Balloon, waar hij zijn opvallende pak vandaan had.

Lees ook

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Meer nieuws uit Gent