Top 1035 voor 35 jaar Radio Tequila

Deinze / Zulte - Op 11 april 1982, het was toen Pasen, gooide Jo Van Langevelt de eerste klanken van Radio Tequila in de Vlaamse ether. Toen nog vanop Kruishoutemberg, maar anderhalf jaar later verhuisde het radiostation naar de Bredestraat in Deinze. Al van bij de start koos Tequila ervoor op twee paarden te wedden: leuke muziek en vooral streekgebonden informatie. Dat is na 35 jaar niet veranderd: dagelijks krijgen de luisteraars op FM 105.1 een cocktail van muziek, gemixed met lokale, regionale, nationale en internationale berichten en nieuwsuitzendingen.

De 35e verjaardag wordt gevierd met de bekende ‘megahitparade’ van het radiostation. Al meer dan 20 keer was er bij Radio Tequila een Top 1000 te horen. Voor de 35e verjaardag wordt gekozen voor de Top 1035, live gepresenteerd.

Luisteren kan van dinsdag 11 april, dé verjaardag zelf, tot en met Paasmaandag 17 april, telkens van 8 u ’s morgens tot 19 u ’s avonds. Verwacht u aan een lijst met de allerbeste popsongs die ooit gemaakt werden, uitgelezen popmuziek van de fifties tot vandaag. Bovendien wordt de Top 1035 doorspekt met leuke toepasselijke informatie.

Luisteren kan via 105.1 FM, maar het kan ook online via www.radiotequila.be.

Door Eddy Lefevre
AANGERADEN
Meest recent