Nieuwe kantoren voor Kortweg Cycling Travel en Zalm.biz in Driespoort Residentie

Yannic Demeyer en Jan Almeye in hun nieuwe kantoren. Foto: Eddy Lefevre

Deinze - Vrijdag namen Jan Almeye, zaakvoerder van Kortweg Cycling Travel, en Yannic Demeyer van Zalm.biz hun nieuwe kantoren in gebruik in een nieuw pand in Driespoort Residentie, Gaversesteenweg 81 3B, 9800 Deinze, aan de overkant van Driespoort Shopping. Jan zal daar voortaan zijn sportieve fietsreizen en -incentives uitwerken en opvolgen. Yannic zal er in haar kantoor communicatieplannen uitwerken, web- en persteksten schrijven, projecten communicatief begeleiden en BtoB sales ondersteunen.

Zalm.biz, bureau voor zakelijke communicatie

Yannic werkt op structurele basis voor diverse bedrijven in Vlaanderen en Brussel en biedt hen ondersteuning op het vlak van communicatie. Haar activiteiten zijn vooral gericht op het opstellen en uitvoeren van communicatieplannen, het schrijven van pers- en webteksten (SEO gericht) en toespraken.  Ook BtoB sales ondersteuning behoort tot de kerntaken. Meer info op www.zalm.biz.

Met de verhuis wil Yannic de thuiskantoren ruilen voor aparte bureaus, omdat centralisatie voordelen biedt. Er is nu ook meer ruimte voor de uitbreiding van het team vanaf februari, met dochter Kris die er parttime bij komt.

Kortweg Cycling Travel

Kortweg Cycling Travel organiseert fietsvakanties en fietsincentives voor bedrijven en individuelen. In 2018 staat bijvoorbeeld de organisatie van Gran Fondo op het programma. Jan maakt met fietsvakanties op maat de droom van wielertoeristen waar: ‘Wielertoeristen willen trainen in Spanje zoals Van Avermaet en Gilbert dat doen.’ Je kan het je in deze wintertijden moeilijk voorstellen, maar straks trekken de professionele wielerploegen naar de zon om er zich voor te bereiden op een nieuw seizoen. In het Spaanse gebergte bijvoorbeeld. Met Kortweg Cycling Travel kan iedere wielerfan dat gevoel ervaren op zijn eigen fiets. Jan Almeye en Yannic Demeyer stippelen prachtige fietsvakanties uit voor iedereen die meer wil dan het wekelijkse ritje rond de kerktoren.

Eén van de nieuwe organisaties volgend jaar, in en rond Mojacar in Andalusië, is Gran Fondo: ‘Tijdens de Gran Fondo Costa Almeria zal je kunnen kiezen voor een tocht van 120 of 208 km. De hoogste top van de Sierra Cabrera is 919 m hoog. Voor deze eerste editie mikken we op enkele honderden deelnemers uit verschillende landen. Het wordt een samenwerking met lokale partners: zij zijn voor het idee gewonnen en vertrouwen ons. Voor het toerisme spelen we er al jaren een belangrijke rol.’ De Gran Fondo Costa Almeria heeft plaats op 26 mei 2018. Meer informatie: www.gfca.es.

De sterke commerciële ligging van de nieuwe kantoren op de locatie Driespoort is een meerwaarde voor Kortweg Cycling Travel.

Meer info op www.kortweg.be

Door Eddy Lefevre
  • VOOR ABONNEES