Deel Nevelestraat (N437) in Hansbeke afgesloten

Foto: www.deinze.be

Deinze / Nevele - Op maandag 25 mei starten werken in de Nevelestraat (N437) ter hoogte van de rotonde aan de Rostraat. De grachten worden verstevigd en de toplaag van de weg wordt geasfalteerd. De werken duren tot woensdag 10 juni 2020. De Nevelestraat wordt afgesloten tussen de Grote Merestraat en de Boerestraat.

Wegomlegging

Het verkeer uit Hansbekedorp richting Nevele volgt een omlegging via de Grote Merestraat, Reibroekstraat en Boerestraat. Het verkeer uit Nevele richting Hansbekedorp volgt een wegomlegging via de Rostraat, Palestraat, Zandestraat, Brugseheirweg en Grote Merestraat.

Op deze omleggingen geldt eenrichtingsverkeer, uitgezonderd op de straatgedeelten Zandestraat, Brugseheirweg, Grote Merestraat en Reibroekstraat (tot Ostijnstraat).

Fietsen is toegestaan in beide rijrichtingen. De fietsers kunnen een kortere weg nemen via de Ostijnstraat en de Nieuwetuinstraat.

Om sluipverkeer te vermijden is het niet toegestaan om de Ostijnstraat met voertuigen in te rijden via de Boerestraat of Dalestraat.

Door Eddy Lefevre
AANGERADEN
Meest recent