Zitdag energieloket op gemeentehuis

Schepenen Sophie Delaere en Michaël Vandemeulebroecke met, in het midden, Christa Van Lippevelde van de Zultse milieudienst, aan het energieloket. Foto: Eddy Lefevre

Zulte - Inwoners van Zulte die hun energiefactuur willen verlagen of renovatieplannen hebben, kunnen voortaan elke eerste maandag van de maand terecht in het energieloket in het gemeentehuis. In juni is dat uitzonderlijk op de tweede maandag 8 juni, van 15 tot 19 u.

Het gemeentebestuur en Sociaal Huis van Zulte richten, in samenwerking met Energiehuis Veneco, een energieloket in op het gemeentehuis. Iedere eerste maandag van de maand, met uitzondering van juni en november (2de maandag), kan je aan het loket terecht met vragen over de energiewetgeving, je energiefactuur en krijg je advies over duurzaam (ver)bouwen. De energie-expert biedt ook begeleiding bij het aanvragen van een energielening of premie.

Op maandag 8 juni van 15 tot 19 uur beantwoordt een expert alle vragen rond energie en energiebesparing tijdens het zitmoment in het gemeentehuis.

Maak een afspraak via www.zulte.be/afspraak (afspraak maken gemeentehuis). Voor meer informatie kan je ook terecht op www.veneco.be/energiehuis.

Door Eddy Lefevre
AANGERADEN