Rockband Swizzle pakt uit met stunt: 'rockcruise' volledig uitverkocht

Swizzle geeft twee opeenvolgende avonden een liveoptreden op een luxueuze cruiseferry van Zeebrugge naar Hull. Foto: Happy Weekends

Arendonk / Retie - De bekende rockgroep Swizzle uit Arendonk pakt dit weekend uit met een stunt en geeft twee opeenvolgende avonden een liveoptreden op een luxueuze cruiseferry van Zeebrugge naar Hull. De rockcruise is volledig uitverkocht.

“Omdat we 40 jaar bestaan, wilden iets doen wat we nog nooit gedaan hebben: een groot feest bouwen op volle zee”, zeggen de zeven oude rockers van Swizzle.

“We gaan met twee volle autobussen naar Zeebrugge. Alle 150 plaatsen voor zijn uitverkocht”, zegt reisorganisator Paul Huysmans van Happy Weekends in Retie. De Swizzle Rock Cruise kost 219 euro en bevat twee overnachtingen half pension aan boord van een luxeferry, twee exclusieve rockconcerten van Swizzle, een fanpakket en een daguitstap naar het Engelse stadje York.

“We vertrekken op vrijdagavond. Dineren, slapen en ontbijten doen we aan boord van de ferry”, zegt Paul Huysmans. “In York brengen we een bezoek aan de wereldberoemde kathedraal, maar we lopen ook langs enkele authentieke Engelse pubs en shops.”

Door Eddy Meulemans
  • VOOR ABONNEES