Vooral Antwerpen getroffen door regen

Foto: if

De Jeugdcup het Nieuwsblad gaat opnieuw van start. In alle Vlaamse provincies staan vandaag enkele wedstrijden gepland. Het ziet er naar uit dat de provincie Antwerpen het zwaarst getroffen is door het slechte weer.

In de loop van de middag kregen we reeds heel wat telefoontjes uit Antwerpen binnen” vertellen de organisatoren van de Jeugdcup. “Het regenweer steek vandaag duidelijk stokken in de wielen. Een aantal wedstrijden werd reeds afgelast. Deze staan op de speelroosters ( rechts van deze pagina ) in het blauw vermeld met de datum 31 januari 2018.”  ( Update 16:25 uur )

Inhalen

De wedstrijden van vandaag zijn de heenwedstrijden van de achtste finales. Volgende week staan de terugwedstrijden op het programma. “Deze wedstrijden zullen geprogrammeerd blijven zoals ze voorzien zijn” klinkt het nog. “De uitgestelde partijen verhuizen in principe naar woensdag 14 februari 2018. De week nadien ( 21 februari ) staan immers reeds de heenwedstrijden van de kwart finales op het programma.” Een definitieve beslissing hierover valt echter pas tegen het weekend.

Door Emiel Tack
Meer voetbal