Sint-Laurens organiseert ontmoetingsdagen

Foto: Sint-Laurens

Zelzate / Wachtebeke - Voor heel wat leerlingen betekent september een nieuwe stap naar "de grote school". Om deze stap zo vlot mogelijk te laten verlopen organiseert Sint-Laurens Secundair Onderwijs Zelzate en Wachtebeke ontmoetingsdagen voor alle leerlingen van het eerste jaar.

De eerstejaars A-stroom trokken met de fiets naar Provinciaal Domein Puyenbroeck te Wachtebeke. Vol goede moed gaven de leerlingen en de leerkrachten er het beste van zichzelf. Dankzij deze teambuilingsdag leerde iedereen elkaar beter kennen. De dag zat boordevol sport en spel. De verschillende klassen namen het tegen elkaar op in spannende pleinspelen. Ook een pittig touwtrektornooi ontbrak niet op deze zonovergoten dag.

"Het was super om te zien dat alle leerlingen even hard straalden als de heerlijke nazomerzon. Ook voor leerlingen die wat aarzelend aan het schooljaar startten, was dit de ideale dag om definitief hun draai te vinden." zegt leerkracht Jeroen Blanckaert.

Ardennen

"Dit wordt ongetwijfeld een schitterend schooljaar. Het is trouwens niet de laatste keer dit schooljaar dat de leerlingen de schoolmuren even achter zich zullen laten: een toneelvoorstelling, een bezoek aan Brussel en een driedaagse naar de Ardennen staan nog op de agenda!"

Door Emiel Tack
AANGERADEN