Duitse Northorn kampioen PEP daagt Torhoutenaar Black Cobra alias Kurt Clauw uit voor titelgevecht

  • De Torhoutse postbode Kurt Clauw in de ring beter gekend als Black Cobra, gaat op zaterdag 30 maart in De Mast een kamp om het championship. Get is de Duits Northon kampioen PEP die hem uitdaagde en Kurt heeft de uitdaging aanvaardt. Een aartmoeilijke en gevaarlijke klus wordt het voor de sympathieke Torhoutenaar. Dat gevecht kan in de toekomst deuren openen in het buitenland.
Torhout - Op zaterdag 30 maart 2019 vormt zaal De Mast opnieuw het decor voor een serieus potje worstelen. De Cobra Wrestling Association organiseert er die avond het ‘Fallout CWA Tag Team Championship’. En lokaal worstelaar Black Cobra alias Kurt Clauw, die momenteel in bloedvorm verkeert, werd uitgedaagd door de Duitse Portugees PEP, regerend Duits Northorn kampioen. Kurt heeft de uitdaging aanvaardt en belooft dat de Duitse Portugees zal kennis maken met alle hoeken van de ring. Maar ook tal van andere titelkampen staan er die avond op het sportieve menu.

2018 was een topjaar voor de Cobra Wrestling Association (CWA). “Ja, vorig jaar was een zeer succesvol jaar voor CWA en onze bijhorende school”, beaamt de 52-jarige Kurt Clauw, beter gekend als de Torhoutse facteur of Black Cobra.

Op schema

Voor dit jaar zit het blijkbaar ook goed. “Ja, 2019 kondigt zich opnieuw gunstig aan en we zitten terug al goed op schema”, aldus de Torhoutse klepper. “We behaalden met de groep puike resultaten bij de open budo games in het naburige Gistel, maar evenzeer al mooie overwinningen bij andere federaties.”

“Het is voor CWA in elk geval een mooie en uitstekende start. Via via krijgen we allerlei contacten toegestuurd van mensen die ons willen boeken voor een show, een demo of voor een optreden tijdens een kermisgebeuren”, klinkt Kurt Clauw enthousiast.

Lesje leren

Voor Kurt het manusje van alles binnen de CWA is dit uiteraard allemaal superleuk. Hij laat dit zich dan ook allemaal welgevallen. “Wie had ooit gedacht of durven dromen toen we in juni 2017 met de CWA van start gingen dat we reeds zo ver gingen staan en gewaardeerd worden”, vraagt Kurt zich luidop af. “Dit is een droom die werkelijkheid is geworden! Het is tevens het moment om ons nog beter te organiseren, nog beter en harder te werken, om zo uit te groeien naar een grote federatie; die binnenkort – wie weet - misschien ook in het buitenland actief is.”

Maar naast al deze mooie vooruitzichten moet er natuurlijk ook gewerkt worden aan de conditie, loeten er wedstrijden betwiste worden en ook georganiseerd worden. En van wedstrijden organiseren weten Kurt Clauw en zijn team alles af, dat hebben ze in het verleden al meermaals bewezen.

Kurt Clauw alias Black Cobra, onlangs 52 lentes oud geworden, is momenteel in topvorm en dat ontdekte blijkbaar ook PEP, de 32-jarige Duits Portugese Northon kampioen. Kurt: “ Ik kreeg inderdaad heel recentelijk een bericht van de Duitse Northorn kampioen PEP. De man woont in Duitsland maar is officieel Portugees. Hij deelt me daarin mede dat hij naar ons landje komt om  de Cobra school een lesje te leren. En daarbij heeft hij het in niet mis te verstane taal duidelijk gemunt op Black Cobra. Hij heeft me dus persoonlijk uitgedaagd voor de titel”, lacht Kurt hartelijk. “Ik heb uiteraard de uitdaging aanvaard maar besef ook dat dit voor mij een aartsmoeilijke opgave wordt.”

Niets te verliezen

“Ik heb echter . Hij daarentegen alles. Dus waarom zou ik deze uitgelezen kans uit de weg gaan. Al kost het me bloed zweet en tranen, maar ik zal het dat manneke zeker niet gemakkelijk maken. Ik ben misschien we iets ouder dan hij, aar heb ook zoveel meer ervaring en zal hem toch met alle hoeken van de ring laten kennismaken. Ol zal mijn vel peperduur verkopen. En wie weet ben ik in een begenadigde dag en kan ik hem de titel afsnoepen”, glundert Kurt nu al zelfzeker. “Misschien opent dit voor ons de deuren naar het buitenland! Verlies ik….. wel dan heb ik het toch geprobeerd en moet ik er achteraf geen spijt van hebben. Als ik de arena betreed zal ik spektakel brengen en het Torhoutse publiek niet teleur stellen. Wees daar maar zeker van. Die titel zou in mijn trofeeënkast niet mis staan.”

Eerste Show

“Fallout is onze eerste show van 2019 en dit moet een mooi begin zijn van dit nieuwe jaar”, stelt Kurt tot slot overtuigend. “We brengen die avond tal van wrestlers in de ring. Zo komen de nieuwe CWA champions Pure Pain, CWA champion Plague Sullivan, sexy Scott Valentine uit Nederland, The Gigolo uit Wallonië, Justin D, Colin Williams, El Normalico en de eerder aangehaalde Duitse kampioen PEP in Torhout in de ring. Naast nog tal van anderen komt er uiteraard ook een duel tussen Kevin Williams en Cyclon, want zij moeten nog een oude vete uitvechten.”

Tickets

Het beloofd dus op zaterdag 30 maart, opnieuw een spektakelrijke show met hevige gevechten te worden in zaal De Mast. Het spektakel begint om 20 uur en de deuren gaan open om 19u30.

Kaartjes kosten in voorverkoop 8 euro, aan de ingang betaal je 10 euro. Onder de 12 jaar gratis toegang. Toegnagskaarten zijn te verkrijgen via 0495-66 35 89 of via http://www.cwa-wrestling.be. Ze zijn ook verkrijgbaar in ‘t Frietuurtje in Torhout.

Door Eric Vanhooren
VOOR ABONNEES