Gemeentelijk aanslagbiljet ‘Algemene Gemeentebelasting’ valt bij sommige inwoners niet één, maar twee keer in de brievenbus

Foto: Repro geldeuro illustratiebeeld

Kortemark - Sommige inwoners van het Krekedorp Kortemark, viel het aanslagbiljet van de algemene gemeentebelasting niet één maar wel twee keer in de brievenbus! Een miskleun, waarvoor de gemeente zich excuseert bij de getroffen inwoners.

“Bij het versturen van de aanslagbiljetten ‘algemene gemeentebelasting’ werden een aantal inwoners twee keer aangeschreven”, laat burgemeester Karolien Damnan (CD&V), bevoegd voor onder andere communicatie weten. “Daardoor is het mogelijk dat er bewoners zijn uit een straat die begint met de letter H, I of J, die dit aanslagbiljet twee keer hebben ontvangen. Uiteraard hoeven ze maar één aanslagbiljet te betalen. Wie toch al twee keer betaald zou hebben, krijgt het teveel betaalde zo snel mogelijk terugbetaald”, vervolgt de Kortemarkse burgemeester.

Er zal met de leverancier van de software gezocht worden naar de oorzaak van deze dubbele verzending. “Onze welgemeende excuses voor het ongemak”, besluit burgemeester Damman.

Door EVT
AANGERADEN