Bakkerij Deneyer opende zijn deuren in Dworp

De Dworpenaars zijn zeker niet rouwig met de komst van een nieuwe bakker Foto: hdd.

Beersel - Het nieuwe jaar deed in Dworp zijn intrede met een nieuwe en bijkomende bakkerij en daar zal wel geen Dworpenaar rouwig om zijn!

Jonathan Deneyer is afkomstig van Lot, maar woonde tot nu in Itterbeek. Het beroep van bakker leerde hij aan via leercontract, was aan de slag bij een bakker en nadien bij een traiteur-beenhouwerij. Jonathan Deneyer: “Ik droomde al lang van een eigen zaak en toen ik via via hoorde dat deze bakkerij leeg stond, heb ik onmiddellijkmijn kans gegrepen. “

Veel verbouwingen moesten er niet gebeuren, wel wat aanpassingen in het atelier daar de meeste zaken hier gebakken, bereid en klaar gemaakt worden. Het aanbod is dan ook veel ruimer dan alleen brood en patisserie. En daar is uiteraard zijn voorgeschiedenis, werkzaam bij een traiteur-beenhouwer, niet vreemd aan. Bij het aanbod o.m. : aperitiefbordje, koude toastjes, salades en rauwkost, allerhande soorten buffetten, verrassingsbroden, enz…

Voor al de bestellingen: 02/311.77.76, info@bakkerijdeneyer.be en www.bakkerijdeneyer.be . De openingsuren: maandag van 6u30 tot 19u, dinsdag gesloten, woensdag tot vrijdag van 6u30 tot 19u, zaterdag van 7u tot 18u, zondagen van 7u tot 16u en feestdagen van 7u tot 14u.

Door hugodeville