Dworpse Bikers Classic komt er aan

De Dworpse Bikers zijn er klaar voor om er eens te meer een top-editie van te maken Foto: hdd.

Beersel - De Dworpse Bikers organiseren op 11 november hun Mountainbike Classic. Deze recreatieve tocht is op enkele jaar uitgegroeid tot één van de grootste, mooiste en zwaarste toertochten van Vlaanderen.

Net zoals de vorige jaren vertrekt de toertocht in het provinciedomein van Huizingen vlakbij de afrit Huizingen(20) van de Brusselse Ring. Vlakbij de inschrijvingen is veel parkeerruimte voorzien.

Verschillende afstanden staan opnieuw op het programma, van beginnende tot gevorderde biker. Er kan gekozen worden tussen 30km – 45km – 55km. Inschrijvingen voor alle afstanden kan van 8u tot 10u30.
Er is ook een gratis begeleide kidstocht van +/-20km met een inschrijving om 9u30 en het gezamenlijk vertrek om 10u.

En ook bij deze editie worden de deelnemers in de watten gelegd. Zo kunnen zij o.m. genieten van: WCUP sportdrank, fruit, wafels,… bij elke bevoorrading, duidelijke bepijling, pechverhelping /ophaaldienst tijdens de toertocht, EHBO aan elke bevoorrading, EHBO hulppost aan start, gratis bewaakte fietsparking voor en na de tocht, bike-wash met 20 spuitstanden op hoge druk, warme douches, verwarmde tent met “nen gezellige aprés “ en één  gratis toegang tot het provinciedomein van Huizingen voor het seizoen 2019.

 

 

 

 

 

 

Door Hugo Deville
VOOR ABONNEES