Rookstop Run trekt aandacht op stoppen met roken

Beersel - Op zondag 25 november organiseren Artsenkring Zennevallei, AZ Sint-Maria Halle en de Huizen van het Kind een Rookstop Run ten voordele van Music For Life. De opbrengst gaat naar “Generatie Rookvrij”, een initiatief van o.a. Kom op Tegen Kanker.

Waar het op neer komt: men kan zondag 25 november in het Provinciaal Domein Van Huizingen(witte tent) komen lopen of wandelen voor het goede doel. De minder-sportievelingen kunnen gewoon langs komen voor een hapje en een drankje.

De actie bestaat wel uit verschillende onderdelen, met andere woorden een brede waaier aan activiteiten die worden georganiseerd voor dat goede doel: hindernissenparcours voor kinderen(4 euro), loopparcours van 3, 6 of 12 km(voorverkoop 8 euro, kassa 10 euro), wandelparcours van 6 km(vvk 8 euro, kassa 10 euro). Startschot tussen  13u en 15u. Ook zal er glühwein en warme chocomelk te verkrijgen zijn, alsook frisdrank, bier, cava en warme Luikse wafels. Tevens worden verschillende infostands opgebouwd rond rookstop en kan men zich inschrijven voor groepssessies in het voorjaar.

Inschrijvingen in vvk via: rookstoprun@gmail.com en rekeningnummer voor inschrijving en giften: BE17 0018 4445 7121 .

Door Hugo Deville
VOOR ABONNEES