K.T. Lustig en Vrij speelt driemaal “De Joker schoot Tweemaal”

K.T. Lustig en Vrij uit Lot is er klaar voor Foto: hdd.

Beersel - De nieuwste productie van de Koninklijke Toneelkring Lustig en Vrij wordt de komische detectivethriller “De Joker schoot Tweemaal”, van succesauteur Pat Cook. In ’t kort gezegd: de spanning zal te snijden zijn en het wordt ook lachten geblazen!

K.T. Lustig en Vrij komt driemaal op de planken van cc de Meent: vrijdag en zaterdag 23 en 24 november om 20uur, zondag 25 november om 15 uur. Kelly Bauduin, met o.m. een Alsembloem verleden, neemt voor het eerst in haar toneel carrière plaats in de regie-stoel.

Spelen mee: Peter Bellemans, Veerle Debusscher, Karlien Geerts, Jolien Hendrickx, Jaan Lintermans, Karlien Nerinckx, Eva Quintelier, Jasper Stegen, Ruben Theunckens, Linda Van Damme en Sabrina Vanhemelrijck.

Waarover “De Joker schoot Tweemaal” gaat: "Ik verwachtte niet dat er iets zou gebeuren", zegt detective Ace Baxter, "en juist dan kan er van alles gebeuren." En gebeuren doet het, als Ace voor de enige uitgang staat van een afgesloten ruimte, samen met een slachtoffer van moord dat in zijn rug geschoten is... met de revolver van Ace. Getuigen verdwijnen, de politie stelt het kantoor van Ace onder bewaking en iedereen schijnt Ace in te willen huren, hetzij om iemand te schaduwen, hetzij om een kostbaar schilderij te stelen. U begrijpt er niets meer van? Ace ook niet! Hoe zal hij de moord oplossen? Zullen ze hem pakken voordat hij de moordenaar pakt? Komt dat zien! En ontdek wat er echt gebeurde toen... de Joker tweemaal schoot.

Tickets kosten €10 (incl. 1 pils, frisdrank, water of koffie/thee) en zijn beschikbaar bij de spelers, het bestuur en via lustigenvrij@gmail.com .


 


 

Door Hugo Deville
VOOR ABONNEES