Op toneel opvoeringen van “Waaile van Dwoeurp kun je wat winnen

Mw Bosmans overhandigde het uurwerk, in aanwezigheid van Edgard De Loor en Marc Slootmans van de toneelkring aan Lieve Maes Foto: hdd.

Beersel - Toneelkring “Waaile van Dwoerp” komt nog jaarlijks op de planken van CC de Meent en ook tijdens de jaarmarkt van Dworp wordt er een toneelstuk opgevoerd. Ook een traditie is al enkele jaren dat een deel van de winst naar het goede doel gaat.

Dit jaar werd “Kuuroord Fontina” opgevoerd in CC De Meent in CC de Meent te Alsemberg. De hoofdprijs van de gratis tombola werd in de wacht gesleept door Lieve Maes uit Buizingen. Zij wist de vraag i. v. m het stuk (door 6 verschillende personen werd de frigo geopend) juist te beantwoorden en benaderde met 175 het dichtst het aantal antwoordformulieren die werden ingediend (171). Bij juwelier Bosmans in Halle mocht zij een waardevol polshorloge in ontvangst nemen.

Ook nu werd het voor Waaile van Dwœurp met meer dan duizend toeschouwers een meer dan geslaagd toneelweekend. Het is al een hele traditie dat een deel van de winst naar een goed doel gaat.

 

Door Hugo Deville
VOOR ABONNEES