Leerlingen GO! Centrum krijgen les in vernieuwde lokalen

Foto: if

Geraardsbergen - De leerlingen van de derde graad van het GO! Centrum in de Buizemontstraat hebben het duidelijk naar hun zin in de vernieuwde lokalen.

"Op 2 september werd er ook gestart met team teaching" vertelt directeur Stijn Haegeman. "De leerlingen schalen zichzelf in en krijgen de mogelijkheid om les te volgen in de instructieruimtes, doen aan groepswerk in de grote werkruimte of werken zelfstandig in de stille werkzone."

"Ze worden optimaal begeleid door verschillende leerkrachten en gaan aan de slag met weekplanners. Bedoeling is om de leerlingen nog beter te begeleiden en persoonlijker op te volgen. Op regelmatige basis houdt de klastitularis met de leerlingen coachinggesprekken waarbij naast de evolutie van de leerling ook gepeild wordt naar het welbevinden."

"Dit alles gebeurt in een uitdagende en krachtige digitale leeromgeving. Door ons onderwijs af te stemmen op de hedendaagse noden en in te spelen op het werkniveau van de leerlingen zijn we er van overtuigd helemaal klaar te zijn voor de toekomst."

Vrijdag 6 september is er een opendeurmoment in de school van 16 tot 16.30 uur.

Door Jan Lion
AANGERADEN
Meest recent