't Karmelieten doet mee aan de Warmste Week

Geraardsbergen - Het Sint-Jozefsinstituut, ook gekend als 't Karmelieten, doet mee aan de Warmste Week van StuBru en organiseert daarvoor heel wat activiteiten. De opbrengst gaat naar Bednet en Make a Wish.

"Het Karmelieten is een warme school en laat dat ook zien en voelen in De Warmste Week van StuBru! Van 21 tot en met 26 oktober organiseert het Sint-Jozefsinstituut tal van straffe activiteiten ten voordele van Bednet en Make a Wish. Een week lang zullen de leerlingen, leerkrachten en directie zich volop smijten voor het goede doel en daarbij is alle steun welkom."

Dinsdag 22 oktober om 16u15 is er een filmvertoning, inkom is 4 euro. Donderdag 24 oktober is er de Warmathon. De hele dag door lopen leerlingen en leerkrachten rondjes voor het goede doel. Tijdens de middagpauze worden versnaperingen en gadgets verkocht.

Vrijdag 25 oktober is er de De Waanzinnige Lesmarathon, 24 uur lang zullen leerlingen van de 3de graad op de schoolbanken zitten. Ze krijgen dan ongewone lessen vol special acts en ludieke interventies. 

"De hele week lang is er ook een online veiling, waarin niet alleen op waardevolle objecten, maar ook op unieke uitjes met de leerkrachten kan geboden worden. En er is Lezen for Life, een actie waarbij lezen niet alleen leuk is maar ook nog iets opbrengt. Twijfel niet, word (mee met ons) Karmeliet!"

Alle activiteiten vinden plaats op het domein van het Sint-Jozefsinstituut, Karmelietenstraat 57.

Door Jan Lion
AANGERADEN
Meest recent