School GO! Dender hield kerstmarkt voor goede doel

Foto: if

Geraardsbergen - De leerlingen, de leerkrachten en de oudervereniging van basisschool GO! Dender hielden een kerstmarkt. Die actie kaderde in De Warmste Week en de opbrengst gaat naar WONOzo.

De kinderen maakten creatieve werkjes en die werden op de kerstmarkt van de school verkocht voor het goede doel. De bezoekers konden genieten van een hapje en een drankje en het huisorkest van de school zorgde voor de muzikale omlijsting en de leuke kerstsfeer. 

De opbrengst gaat naar WONOzo!. Die vereniging begeleidt kwetsbare gezinnen en ondersteunt volwassen personen met een (vermoeden van) beperking en hun netwerk in de regio Zuid-Oost-Vlaanderen.

"GO! Dender hecht veel belang aan openheid, respect en gelijkwaardigheid. Wederzijds respect tussen leerkrachten en leerlingen, maar ook respect naar ouders toe. Ouders, die het moeilijker hebben, worden aangesproken en geholpen. Contacten met externe begeleiders zijn eveneens belangrijk. Daarom hebben we dit jaar geopteerd om de opbrengst aan WONOzo! te schenken."

Door Jan Lion