KSA start zangronde met kerstconcert

Foto: if

Geraardsbergen - KSA Geraardsbergen trekt deze kerstvakantie weer de straat op om bij de mensen aan huis te zingen. De jaarlijkse zangronde wordt zaterdag 21 december opgestart met een kerstconcert.

"Naar jaarlijkse gewoonte gaan we met onze KSA kerstliedjes zingen bij de mensen thuis. Bijna iedere dag van de kerstvakantie zijn we onderweg om de huiskamers in Geraardsbergen op vrolijken met ons gezang. Doorheen de jaren zijn er natuurlijk veel adressen bijgekomen, denk maar aan oud-leiding en een hoop nieuwe leden. Daarom trappen wij voor het vierde jaar op rij onze kerstzang af met een heus kerstconcert!"

"Op dit evenement brengen we de mooiste kerstliedjes onder muzikale begeleiding. Dit allemaal door onze eigen leden. Daarnaast is er ook toneel en allerlei randanimatie. Natuurlijk is er ook eten en drinken voorzien. Plezier en gezelligheid alom dus! Dit alles op zaterdag 21 december vanaf 17.30 uur in zaal De Doos in de Gavers."

"Indien er mensen zijn die graag hebben dat we bij hun thuis komen zingen, mogen ze altijd mailen naar info@ksageraardsbergen.be of bellen naar 0470/59.23.74."

Door Jan Lion