Kroakemandels amuseren zichzelf en publiek in kleurrijk playbackspektakel

Gent - Grote namen het voorbije weekend op de planken van zaal Sint-Godelieve in Wondelgem. Katy Perry, Pink, Falco, André Hazes, Helene Fisher en Lily Allen passeerden er de revue. Nu ja, wie in de zaal zat kwam er al snel achter dat de grote namen van de muziekindustrie niet echt in Wondelgem waren neergestreken maar wel cabaretgezelschap De Kroakemandels. Die brachten er hun nieuwste show met als titel " 't moe moar zuu giestig nie zijn"

Een titel die meteen ook de lading dekte, een show gebracht door mensen die zich amuseren en hun publiek een amusante avond voorschotelen. Voor dat recept van een amusante avond wordt zelfs niet eens ver gezocht. Gewoonweg muziek brengen uit de jaren 80 tot nu aangevuld met korte sketchjes.
En al die muziek gewoonweg geplaybackt. Dat biedt de Kroakemandels de mogelijkheid om veel werk en energie te steken in de vele kostuumwissels en aangepaste choreografiën, waardoor meteen vergeten wordt dat er niet echt wordt gezongen.
En het enthousiasme van het cabaretgezelschap op het podium slaat steeds snel over naar het publiek in de zaal dat uiteindelijk zelfs de polonaise inzet.
Dat ze na meer dan 30 jaar nog steeds voor volle zalen spelen is gewoonweg het bewijs dat hun recept van een gezellig en amusant avondje uit aanslaat

Resterende speeldata:  zaterdag 26 oktober om 20 u en zondag 27 oktober om 12 u (met eten) of enkel show vanaf 14u30. Reservatie op  0499.58.07.08 en 0477.45.85.78
Locatie:  Sint-Godelievekring in de Sint-Godelievestraat  59 in Wondelgem

AANGERADEN