Bloemekenswijk viert kerst

Gent - Ook in zaal Cameo aan de Rijhovelaan in de zogenaamde Bloemekeswijk vieren ze dezer dagen Kerst- en nieuwjaar. Rudy Hammond & The Blue Lady’s, Stella D’artois en Fred Geirnaert proberen net als vorig jaar de kerstsfeer naar de volkse buurt rond het Van Beverenplein te brengen. Onder het motto van ‘Kerstmis...de schuunste tijd van’t joar’ brengen ze nog tot en met zondag de ‘Gentsche Kerstspecial 2013’. Gentse leute en plezier, vooral zonder zorgen, staan daar centraal.
Fred Geirnaert brengt Gentse en Franse chansons met tussendoor enkele  sketches.
Muzikant Rudy Hammond voorziet de volledige show van muziek en met zijn  Blue Ladies  zorgt hij er meteen ook voor dat de mannelijke helft van het publiek het podium geen moment uit het oog verliest.
 
Walter Vermeire kruipt voor deze kerstspecial in de huid van travestie Stella D’Artois en draait er zijn hand niet voor om om een paar keer de zaal in te lopen en het publiek van dichtbij te laten genieten van zijn vrouwelijkheid.
 
Iedere show komt er ook een gastartiest. Donderdag was dat Betty Bouckaert, vrijdag 27 december is er de Droopys Special. Zaterdag 28 december Dirk Lajoie en zondag 29 december The Droopys
 
Voor alle dagen zijn nog tickets te verkrijgen aan de kassa
Tickets kosten 12,5 euro 
Deuren open 1 uur voor aanvang
Vrijdag 27 en zaterdag 28 december om 20.00h
Zondag 29 december om 14.30h 
 
Zaal Cameo 
Rijhovelaan 119, Gent
 
 
Door Jan Vens