Carnavalbals volgen elkaar in sneltempo op

Blankenberge - Nu we terug monter en fris zijn van het nieuwjaarsfeest, wordt naar hartenlust verlangd naar carnaval. Nog vier weken en we duiken het carnavalsweekend in. Elk weekend nog op de agenda staat gevuld met carnavalbals.

Op vrijdag 8 januari nemen de carnavalisten dancing De Metro, gelegen Kerkstraat 157, over voor de vierde Nacht van de Plezierkes. Vanaf 20 uur wordt de ambiance in de keet gestopt en zijn er verschillende optredens van onder andere Stefanie Storm en Ambidance. Een kaartje in voorverkoop kost je 4 euro, aan de deur betaal je 6 euro. Kaarten zijn te verkrijgen bij de leden van de carnavalsvereniging De Plezierkes.

Daags nadien, op zaterdag 9 januari, is het de beurt aan de Splenterbomme. De 43ste edite van hun bal gaat door in het Kusttheater 't Colisée, gelegen Kerstraat 27. Disco Sisse zorgt voor ieders plezier in muzikale vorm. Een inkomkaart in voorverkoop kost 5 euro. Wie last-minute beslist te gaan, betaalt 7 euro. De kaarten zijn te koop bij de leden van de carnavalsvereniging De Splenterbomme, maar ook in Bistro De Perse in de J. Van Maerlantstraat of in café Turnclub in de De Smet de Naeyerlaan.

Door jwi
AANGERADEN
Meest recent