Quizzen, maskeren en 'moashen' voor carnaval

Blankenberge - De Blankenbergse carnavalisten maken zich opnieuw op voor een goedgevuld carnavalsweekend.

Op vrijdag 15 januari organiseert carnavalsvereniging Sparta Boys een gemaskerd bal in het Kusttheater 't Colisée. Een kaartje in voorverkoop kost 5 euro. Ze zijn te verkrijgen bij de leden, in café Turnclub/'t Zwienekotje in de De Smet de Naeyerlaan 121 en in Praatcafé Plaza op de Grote Markt 26. De avond zelf betaal je 6 euro. Het bal vangt aan om 20.30 uur.

Op zaterdag 16 januari is het de beurt aan de Moashpotten. Traditiegetrouw kiezen ze voor een unieke locatie. Voor deze editie werd gekozen voor 't Kapiteintje, gelegen De Smet de Naeyerlaan 19. Om 21 uur knalt DJ Team Captain M het feestje open. Dresscode staat geformuleerd als 'sailor style'. De best geklede wordt beloond met een prijs. In voorverkoop betaal je 6 euro voor een inkomkaart. Deze zijn te verkrijgen op de locatie van het bal, in café Turnclub/'t Zwienekotje en in 't Klein Caféetje op Evendijk West. Ook bij de leden van de Moashpotten kan je jouw inkomkaart kopen. Aan de deur betaal je 8 euro.

Wie diezelfde zaterdag liever rustig start, moet in café In De Voorstad zijn langs de Kerkstraat. Om 19.30 uur is er een quiz van vereniging De Voorstadruttels. Inschrijven kan nog telefonisch via 0475/72.75.87 of via mail naar voorstadruttels@gmail.com. Ploegen tellen maximaal vier deelnemers. De inschrijving van een ploeg kost 10 euro.

Door jwi
AANGERADEN
Meest recent