Nieuw logo feestcommissie symboliseert samenwerken

Foto: Dirk Ververs

Zelzate - Vijf verschillend gekleurde typetjes typeren het nieuwe logo van de gemeentelijke feestcommissie. Voorzitter Lucien Van de Velde (SP.A) stelde dit, samen met zijn feestcommissie, dinsdag voor in de bovenzaal van het gemeentehuis.

Na de verkiezingen van vorig jaar oktober kwam een SP.A/PVDA bewind aan de macht in Zelzate. Dit betekent dat ook alle commissies door andere geleid worden. In de vernieuwde feestcommissie zitten leden van zo goed als alle in de gemeenteraad vertegenwoordigde partijen.

De nieuwe feestcommissie neemt zich voor om tijdens dit aanvangsjaar elkaar beter te leren kennen, te zoeken hoe de financiële opbouw en de werkzaamheden naar activiteiten zijn opgebouwd om later te kunnen werken aan vernieuwende activiteiten. De nieuwe feestcommissie heeft een duidelijk uitgangspunt vooropgesteld waarin ze de klemtoon leggen om samenwerken op verschillende vlakken. Ze willen samenwerken met alle verenigingen, alle aanwezige raden, de middenstand en met iedereen die in Zelzate op één of andere manier actief is.

"Dit nieuw logo symboliseert onze uitstraling rond samenwerken", zegt voorzitter Lucien Van de Velde. Schepen van feestelijkheden en nieuwbakker kamerlid Steven De Vuyst (PVDA) verwoorde het als "feesten heeft geen kleur".

Door zvd