Studenten winnen wedstrijd en krijgen film, eten en drinken

Kortrijk - 200 studenten verpleegkunde van de hogeschool Vives campussen Kortrijk, Brugge en Roeselare verzamelen donderdag voor een eerste ‘Nurses at the movies’.

Op donderdag 20 juni verzamelen 200 studenten verpleegkunde van hogeschool Vives campussen Kortrijk, Brugge en Roeselare in het Kortrijkse Bolwerk voor een ’nurses at the movies’. Het evenement is een initiatief van wervingsbureau Care Talents dat de filmavond schenkt aan de winnaars van een fotowedstrijd op sociale media. Vier studenten verpleegkunde wonnen deze wedstrijd, waardoor alle studenten van de opleiding uitgenodigd worden voor deze filmavond. 200 studenten schreven zich in.

De studenten kunnen niet alleen een film kijken maar krijgen ook eten en drinken aangeboden. Bovendien gaan ze naar huis met een goodiebag. Voor de meeste studenten zitten de examens er net op en is dit een manier om even te ontspannen en samen te zijn met hun medestudenten. Voor een aantal is dit meteen ook een afscheid van de hogeschool wanneer ze binnenkort het werkveld instappen. Ook heel wat docenten zullen aanwezig zijn.

Door Kris Vanhee