Vierde editie van Waïkiki Paradise zoekt opvolger voor L'Attitude

De winnaars van 2018 op Waïkiki Paradise: L'Attitude Foto: if

Zelzate - Komend weekend vindt voor de vierde keer Waïkiki Paradise plaats. Daarvoor organiseerden The Yellowbrothers Waïkiki Beach, Two Enjoy vernieuwde het concept.

Two Enjoy, de organisatie van Sylvester Maes en Nancy Wauters, organiseren komend weekend de vierde editie van Waïkiki Paradise. Het evenement start op vrijdag met een barbecue en ploegenvoorstelling, zondag om 19 uur is de prijsuitreiking met aansluitend de afterparty tot middernacht. Inschrijven is niet meer mogelijk.

Op vrijdagavond is er eerst de traditioneel geworden barbecue, gevolgd door een optreden van Manuel Rufo-Molero en dochter Luna. Zij deden dit voorjaar mee aan The Voice Van Vlaanderen en overleefden er de eerste schifting. Aansluitend is er een party onder leiding van DJ Rox.

Zaterdag en zondag, vanaf 9 uur, gaan de sportievelingen op zoek naar een opvolger van L’Attitude. De teams doen dit op het gebied van minivoetbal en volleybal. Tijdens het ganse weekend is er ook een beerpongtoernooi. L’Attitude won vorig jaar zowel het sporttoernooi als het beerpongtoernooi.

Dance-Explosion en KidsParadise zorgen voor randanimatie evenals een optreden van Never 2 Late op zaterdagavond. Op zondag sluit de driedaagse om 20 uur met een After Party met DJ, om middernacht wordt Waïkiki Paradise onherroepelijk gesloten.

Door Koen Van Waesberghe
AANGERADEN