Ruim driehonderd levensgenieters op stap

Foto: if

Zelzate - De vroegere 'Reis der gepensioneerden' kreeg onder de nieuwe toekomstcoalitie, met bijhorende nieuwe feestcommissie, een upgrade. De 'Uitstap van de levensgenieters', onder leiding van die bende enthousiastelingen, bracht 306 mensen vanaf 60 jaar via Temse naar Antwerpen.

Het was vroeg dag voor de levensgenieters. Vanop verschillende opstapplaatsen werden ze met vijf bussen, waaronder één dubbeldekbus, naar Temse gebracht waar ze inscheepten voor een riviercruise met het schip 'Verdi' op de Schelde. Doorheen het Scheldeland bereikten ze het Antwerpse strand van Sint-Anneke waar ze vrij konden genieten van hun tijd, 

Na het middagmaal op het schip werden de enthousiastelingen onthaald op een muzikaal intermezzo van Jason Bradley en DJ Frank. Ondertussen voeren ze terug richting Dendermonde waar de bussen stonden te wachten om de vermoeide maar overgelukkige rijperen van onze samenleving terug te brengen naar Zelzate.

Daar werd de, volgens het feestcomité, spetterende dag afgesloten met een broodjesmaaltijd in de tent tegenover Bristol en Maritime waar er nog lustig verder werd gefeest.

Door Koen Van Waesberghe
AANGERADEN
Meest recent