Clavis brengt Heksje Mimi tot leven in Ring Shopping

Laura Decaluwé (Clavis), Ine Desplinter (voorleesvrijwilliger), Charlotte Tahon (marketing coördinator), Brenda Lombary (shopping center manager) Foto: if

Kortrijk - Het bekende heksje Mimi uit de gelijknamige prentenboeken van Kathleen Amant komt tot 9 november tot leven in Ring Shopping. Er staan tal van activiteiten op het programma voor kinderen tussen 3 en 8 jaar.

Ouders kunnen de kinderen meenemen op zoektocht doorheen het winkelcentrum. Bedoeling is dat ze aan de hand van een zoektochtkaart (te verkrijgen aan de infobalie) op zoek gaan in de etalages naar de benodigdheden voor Heksje Mimi’s griezelfeestje. Alles gevonden? Dan wacht er een verrassing aan de infobalie.
Vrijwilligers Ine Desplinter en Connie Eggermont lezen op geregelde tijdstippen voor uit de prentenboeken in het aangeklede heksenhuisje op het centrale plein. Kinderen krijgen de kans om hun eigen Heksje Mimi heksenhoed te maken en kunnen deelnemen aan een kleurwedstrijd. De auteur van de prentenboeken, Kathleen Amant, signeert op zaterdag 26 oktober van 10.30 uur tot 12.30 uur op het centrale plein.
Tot nu toe zijn al 250 kleuters ingeschreven voor een klasbezoek. Meer informatie op www.ringshopping.be.

Door Kris Vanhee
AANGERADEN