Colruyt Group Academy wordt de Warmste Werkplek van Kortrijk

STUBRU Foto: VKK

Kortrijk - Colruyt Group Academy van Kortrijk staat in het kader van de Warmste Week paraat voor alle Kortrijkzanen die de handen uit de mouwen willen steken.

Wie als vereniging of als individu of groep iets wil organiseren voor het goede doel, kan het zich nu gemakkelijk maken en zijn actie komen voorbereiden in de Academy in Kortrijk. De deuren van de ‘warmste werkplek’ staan open van 15 november t.e.m. 15 december.

Wie dus zin heeft om koekjes, wafels of nog wat anders lekkers te bakken, kan dat samen doen in hun professioneel uitgeruste keukens en bijbehorende zalen, met potten, pannen en ovens erbij. Of ook wie creatief aan de slag wil gaan, kan bij hen terecht in de zalen. Het enige dat ze zelf moeten meebrengen, zijn de ingrediënten en helpende handen.

Hoe verloopt dit praktisch:

Verenigingen/individuen schrijven zich in via https://www.colruytgroupacademy.be/nl/de-warmste-werkplek en vermelden zeker:

• wanneer en voor hoe lang ze de Academy willen gebruiken • welke activiteit ze willen komen doen • met hoeveel personen ze zullen komen (in elke keuken kunnen 20 mensen tegelijk aan het werk)

Na de aanvraag wordt bekeken of de gevraagde keuken(s) en zalen vrij zijn (Niet mogelijk op maandag- en zaterdagavond of op zondag.)

Door Kris Vanhee
AANGERADEN