Gantoisetippers op weg naar Wolfsburg

Foto: if

Zelzate - Een ruime delegatie Buffalo-supporters is deze ochtend vroeg vertrokken naar het Duitse Wolfsburg. Zij hopen er vanavond KAA Gent naar de overwinning te zullen schreeuwen.

Deze ochtend rond vier uur vertrokken 32 Zelzaatse AA Gent supporters voor een trip van om en bij de zeshonderd kilometer naar Wolfsburg. Vanavond zijn ze te gast voor de Europese wedstrijd van de Buffalo’s bij de Duitsers.

“Zonder files of ander leed hopen we kort na de middag aan te komen in ons hotel zodat we op ons gemak kunnen inchecken in ons hotel waar we zullen overnachten”, zegt Pascal De Maesschalck, één van de Gantoisetippers. “Daarna zal het vermoedelijk richting binnenstad gaan waar er in het centrum van de stad verzamelen wordt geblazen bij een Ierse pub. Vanavond trekken we dan in stoet, onder politiebegeleiding, naar het stadion”.

Ruim 850 Gent-supporters zullen de verplaatsing maken. De Zelzaatse delegatie zal er na de wedstrijd overnachten. Morgen na het ontbijt keren ze terug met hopelijk drie punten in de blauw-witte bagage.

Door Koen Van Waesberghe
AANGERADEN
Meest recent