Andy Standaert blijft politiek secretaris

Andy Standaert is herverkozen als politiek secretaris bij Open VLD Zelzate. Foto: if

Zelzate - Na de voorzitter- en de bestuursverkiezingen is Andy Standaert opnieuw verkozen tot politiek secretaris van de Zelzaatse Open VLD afdeling, “dit is een functie om de gemeenteraadsleden te ondersteunen”

“Met trots kan ik jullie meedelen dat ik deze week herverkozen ben als politiek secretaris van Open VLD Zelzate”, zo kondigt Andy Standaert zijn herverkiezing aan. Standaert heeft graduaat Rechtspraktijk gestudeerd en blijft trouw aan de liberale partij.

“Als politiek secretaris ondersteun ik de gemeenteraadsleden om hun ideeën mee te helpen omvormen naar gefundeerde voorstellen die we als partij naar buiten kunnen brengen”, zegt de 35-jarige medewerker van Mifratel. “Daarnaast is het ook mijn taak het bestuur te ondersteunen in vragen omtrent wetgeving of bijvoorbeeld de nodige info te kunnen verstrekken over verschillende onderwerpen”.

Andy Standaert is sinds 2016 politiek secretaris waarbij de communicatie naar de burgers, in samenwerking met de bestuursleden en de vrijwilligers, een heel belangrijk deel van zijn takenpakket is, hij deed mee aan de gemeenteraadsverkiezingen van 2018 maar raakte niet verkozen in de gemeenteraad, hij behaalde 132 voorkeurstemmen en is daarmee de achtste opvolger.

Door Koen Van Waesberghe
AANGERADEN