WIN. Vrijkaarten voor optreden Bas Birker

Zelzate - Komende zondag treedt de Vlaamse komiek Bas Birker op in Zelzate. En wat meer is: jij kan er bij zijn... GRATIS.

De Vlaamse stand-up comedian met Nederlandse roots Bas Birker, die afgelopen zomer veertig jaar werd, treedt komende zondag op in zaal De Eekhoorn in de Wachtebekestraat. Dit optreden past in het kader van 'Zelzate Lacht', een organisatie van het Willemsfonds.

De Zelzaatse afdeling van het Willemsfonds maakte begin dit jaar een doorstart na enkele jaren stilstand. Andy Standaert werd de nieuwe voorzitter, Kristof Stevelinck is ondervoorzitter en Michael Termont is secretaris.

Met Bas Birker (40) halen ze een aanstormend natuurtalent naar Zelzate. In 2013 bracht hij zijn eerste show Op Weg, in 2016 kwam er met Sowieso een opvolger. Ter gelegenheid van zijn veertigste verjaardag bracht hij dit voorjaar veertig shows op veertig dagen.

Het voorprogramma komende zondag wordt verzorgd door Hans Cools. Dit jonkie in de comedy won in het voorjaar de belangrijke Lunatic Comedy Award gewonnen, ooit ook gewonnen door Gunter Lamoot, Lieven Scheire en Philippe Geubels. De overwinning van Cools was opvallend omdat hij nog maar een klein jaar met comedy bezig is.

Komende zondag kan je dus twee rasartiesten bezig zien in De Eekhoorn. Wil je erbij zijn? Los onderstaande vraag op en mail het antwoord voor komende zaterdag 17 uur naar Andy Standaert via: andystandaert@proximus.be. Twee winnaars worden persoonlijk gecontacteerd door de Willemsfonds-voorzitter.

  • VRAAG: in welk radioprogramma op Radio 2 is Bas Birker een wekelijkse gast?

Behoor je niet tot de winnaars? Niet getreurd want je kan kaarten bestellen, reserveren via Andy Standaert is wel een must. Kaarten kosten tien euro voor leden en twaalf euro voor niet-leden. Zelzate Lacht start komende zondag om 15 uur.

Door Koen Van Waesberghe
AANGERADEN
Meest recent