Zelzate zoekt nieuwe jeugdconsulent

Jens Metdepenningen kan zeshonderd meter van zijn woonplaats aan de slag gaan, op de sport- en jeugddienst van de stad Lokeren. Foto: RR

Zelzate - Jens Metdepenningen stopt als jeugdconsulent bij de gemeente Zelzate. Hij was in dienst sedert 2016 en gaat een nieuwe uitdaging in Lokeren aan.

De gemeente Zelzate moet dus op zoek naar een nieuwe jeugdconsulent. Jens Metdepenningen die in 2016 Micheline De Kreijger opvolgde, neemt afscheid van de jeugddienst. Het is de derde keer sinds Bart Goossens in 2013 voor een professionele voetbalcarrière koos, dat het gemeentebestuur op zoek moet.

“In Lokeren, waar ik zeshonderd meter van de sporthal woon, zal ik aan de slag gaan in de sport- en jeugddienst”, zegt de nog steeds maar 24-jarige Metdepenningen. “Er kwam vorig najaar een vacature vrij waar ik voor solliciteerde met het gedacht van ‘ik zie wel’. Nu kreeg ik melding dat ik daar mag beginnen. Eigenlijk gaat het om dezelfde job maar veel dichter bij huis en dit is de belangrijkste reden”. Voor Jens was jeugdconsulent in Zelzate zijn eerste job na zijn studies sociaal werk. “Ik ben hier op 2 november 2016 begonnen en eigenlijk is het met een dubbel gevoel dat ik hier vertrek”.

De gemeente gaat eerst op zoek naar een tijdelijke oplossing alvorens iemand wordt aangenomen met een contract voor onbepaalde duur.

Door Koen Van Waesberghe
AANGERADEN
Meest recent