Komt er een Action in het pand van Zenner?

Foto: RR

Zelzate - Sinds kort staat er op de website van Action een vacature voor 'Winkelmedewerker in Zelzate'. Zou het kunnen dat er een Action-winkel komt in het voormalig pand van Zenner in de Rijkswachtlaan? Op sociale media gonst het alvast van de geruchten.

Sinds eind november staan de gebouwen van Decora in het koopcentrum langs de Rijkswachtlaan leeg. Het gonst op sociale media van de geruchten dat er een Action komt, anderen dromen dan weer luidop van een McDonalds of Burger King.

Op de website van Action staat nu een vacature voor een halftijdse winkelmedewerker in Zelzate: De M/V/X kan een contract van 20 of 25 u per week krijgen. "Wil je gewoon lekker werken bij een leuk bedrijf in de buurt? Met gezellige collega's en een job dichtbij huis? Kom in actie en solliciteer vandaag nog als winkelmedewerker bij Action", staat te lezen.

Burgemeester Brent Meuleman laat weten dat Action inderdaad een serieuze optie is: "Er is een omgevingsvergunningsaanvraag voor kleinhandelsactiviteiten ingediend voor een vestiging van Action", reageert hij.

Door Koen Van Waesberghe