Wie vond Mieke haar hangertje?

Je kon dit begin deze maand vinden in de omgeving van de Colruyt, het busstation of de weg naar de Franz Wittoucklaan via de Marktstraat en de Grote Markt. Foto: if

Zelzate - Bijna twee weken terug verloor Mieke De Wispelaere haar hangertje. Het heeft een emotionele waarde voor haar aangezien ze het hartje kreeg van haar enige zoon.

Op 6 februari verloor Mieke De Wispelaere uit de Franz Wittoucklaan haar rode hartje dat aan een kettingetje hangt. "Ik moet het ergens verloren zijn aan de Colruyt, aan het busplein of op de weg van de Colruyt via de Marktstraat naar de Franz Wittoucklaan", zegt Mieke, gekend als bestuurslid van basketbalclub Silaba uit Zelzate.

"De ketting zelf kan me niet echt schelen maar het is het hangertje (een rood hartje) dat voor mij van tel is. Ik kreeg dit van mijn enige zoon Yentl", zegt ze. Mieke is er naar eigen zeggen niet goed en zou zo graag het hartje terug hebben.

Vond jij dit rode hartje in de buurt van de Colruytvestiging op de Westkade, of op het tijdelijke busstation aan de Vredekaai, of op de weg van de Colruyt, via de Marktstraat en de Grote Markt, naar de Franz Wittoucklaan? Laat dan een berichtje na aan onze redactie via mail: zelzate@nieuwsblad.be

Door Koen Van Waesberghe