Opendeur bij Zelzaatse Tennisclub

Zelzate - Het is ondertussen een vaste waarde: de derde en vierde zondag van april zet de club in de voormiddag de deuren open. Dit jaar is dat op zondag 21 en zondag 28 april.

De officieuze start was op 7 april met een ontbijt voor de leden. Meteen ook de gelegenheid om kennis te maken met de terreinen na de winterstop.

De club is sinds 21 april 2012 gevestigd aan de Kanaalstraat. Er zijn zo’n 120 leden en mede door het lidgeld zijn ze niet alleen verzekerd op eigen terrein, maar ook op verplaatsing.

Voorzitter Dirk Fermont heeft nog enkele andere functies zoals secretaris en penningmeester. Ondervoorzitter is Geert Vandevelde. Bij de andere bestuursleden springt één persoon er nog uit: Sonja Boelaert. Zij is namelijk het aanspreekpunt voor grensoverschrijdend gedrag. Het is een wettelijke verplichting die dan ook aan regels gebonden is.

Tijdens de twee zondagen kan je vrijblijvend kennis maken met de clubwerking. Er kan trouwens na contact altijd een afspraak gemaakt worden voor kennismaking en eventueel een proefles. De club heeft ook een formule uitgewerkt via rap op stap. Voor alle info kan je terecht op: www.zelzaatsetennisclub.be of telefonisch: 0478 06 84 56. 

Door Luc Colleman