Jeugddienst Zelzate zoekt hoofdmoni

Foto: © Jeugddienst Zelzate

Zelzate - Voor de zomer van 2019 is de gemeentelijke speelpleinwerking, Speelplein D’Maxz, op zoek naar een hoofdanimator die het speelplein draaiende zal houden. Je kan je kandidatuur stellen voor de volgende periode: 1 augustus tot en met 30 augustus 2019.

Als hoofdanimator sta je in voor de dagelijkse werking van het speelplein. Samen met het animatorenteam zorg je voor het organiseren van een onvergetelijke speelpleinzomer.

Je bent het eerste aanspreekpunt voor ouders, buren en andere organisaties. Daarnaast zorg je er voor dat alle animatoren de juiste tools in handen hebben om alle kinderen de tijd van hun leven te bezorgen. Je bent bovendien ook verantwoordelijk voor de praktisch organisatorische taken. De volledige taakomschrijving is terug te vinden op gemeentelijke site van Zelzate onder de rubriek ‘Vacatures’.

Stuur jouw CV en motivatie, met expliciete vermelding van de periode waarvoor je je kandidaat stelt, ten laatste op vrijdag  17 mei 2019 naar personeelsdienst@zelzate.be (CC:jeugddienst@zelzate.be).  

Heb je nog vragen dan mag je gerust contact opnemen met Jeugddienst Zelzate via mail, Facebook, tel. 093 42 20 29 of Gsm. 0498 48 90 99.

Door Luc Colleman