Goud voor Walter en Diane

Zelzate - Walter Kesbeke en Diane De Windt vierden 50 jaar huwelijk. Ze werden hiervoor op het gemeentehuis van Zelzate in de bloemetjes gezet door burgemeester Brent Meuleman(sp.a) en schepenen Isabel Dellaert(sp.a) en Luc Van Waesberghe(sp.a).

Walter en Diane leerden elkaar kennen in de Zelzaatse T-club in de Marktstraat. Na de legerdienst van Walter huwden ze op 12 april 1969, met als schepen van burgerlijke stand Emiel Calus.

Walter startte zijn carrière als mecanicien op Sidmar. Diane had een boeiende carrière met afwisselend werk: de volkskliniek in Gent, bij de COOP op het Groenplein en als kinderverzorgster. Ook ging ze al eens helpen in ‘De Maagd van Gent’. Het gezin werd uitgebreid met twee dochters en drie kleinkinderen.

Nu is er tijd om te genieten. Diane houdt van lekker eten en staat altijd klaar voor de kinderen en kleinkinderen. Walter drinkt graag een biertje, staat ook altijd klaar om te helpen en tuiniert graag. Hij was vroeger ook een fervent volleybalspeler. Samen maken ze ook regelmatig een fietstochtje.  

Door Luc Colleman
AANGERADEN