Miss Oost-Vlaanderen kandidate Chelsy komt uit Zelzate

Zelzate - Het is ondertussen al enkele jaren geleden dat we een kandidate hadden voor de provinciale verkiezing van Miss Oost-Vlaanderen.

Dit jaar is het de 20-jarige Chelsy De Witte die alles in het werk zal stellen voor het begeerde lintje. Van opleiding is ze verkoopster-kapster en het is haar eerste kennismaking met de missenwereld. Ze heeft zichzelf ingeschreven, maar de aanleiding was toch wel een beetje apart. Via Instagram had er namelijk iemand haar gewezen op het feit dat ze toch wel in aanmerking kon komen voor deelname. Een telefoontje en gesprek later mocht ze haar lintje in ontvangst nemen en kon het avontuur beginnen. Zoals het wel meer gebeurt doet ook Chelsy mee voor de ervaring en de sociale contacten. De finale van Miss Oost-Vlaanderen ligt nog ver en momenteel is het nog koffiedik kijken. Ze wil er dan ook volledig voor gaan, maar beseft dat het de nodige tijd en moeite zal vergen tot aan de verkiezing. Thuis kan ze ook op de volledige steun rekenen: de ouders als sponsor en de oudste broer is bereid taxi te zijn iedere keer als het nodig mocht blijken.

Op sportief vlak komt vooral het zwemmen aan bod en zoals iedere jonge vrouw gaat ze graag met vriendinnen op stap. Langs deze weg wil ze alvast haar sponsors bedanken voor de financiële steun: Hello Georgeous; MDW wax & cleaning; Sound Projects en BMWHEELS. Eens de flyers gedrukt, zal je haar regelmatig in het straatbeeld zien verschijnen. Het wordt ongetwijfeld een drukke zomer. Je kan nu al voor haar stemmen met een sms. Stuur MOV19 naar 6665(1 euro per sms).

We wensen Chelsy veel succes en dat ze kan rekenen op de steun van de Zelzaatse bevolking. Wij volgen haar verkiezingscampagne op de voet en brengen de belangrijkste activiteiten. 

Door Luc Colleman