Grace Valley zingt voor het goede doel

Foto: © Grace Valley

Zelzate - Op 8 november 2019 organiseert Jolien Uyttendaele, bekend als zangeres Grace Valley haar tweede benefietconcert.

De opbrengst gaat dit jaar naar de projecten van Fracarita Belgium in Rwanda, meer bepaald naar ‘Centre Humura’ een centrum in Ndera(Kigali) voor kinderen met een mentale beperking. Fracarita Belgium is een Belgische ngo voor ontwikkelingssamenwerking van de Internationale Congregatie Broeders Van Liefde. Opgericht in 1967 worden wereldwijs projecten ondersteund in drie domeinen: geestelijke gezondheidszorg, zorg voor personen met een beperking en onderwijs.

Het startschot van de muzikale avond wordt gegeven om 19 uur in C.C. De Brug in Zelzate. Eerst staat er ‘The Grace Valley Show’ gepland, waar Jolien het podium deelt met talenten uit muziekschool Ars Musica. Dit zijn o.a. Finlay Van Wymeersch, Febe Van de Walle en Gia Facchin. De vakkundige begeleiding is in handen van David Maes.

Om 20.45 uur is het aan ‘Het Jazz Kwartet’. Vier jongens van het ‘Muda’ die je meenemen naar een idyllische Jazzclub. Om 22 uur speelt Iskander Moens. Hij brengt eigen nummers en indiepopcovers. De muzikale avond wordt afgesloten door funkband ‘Wazo’ met Sebastiaan Carron aan de bas.

De toegangsprijs bedraagt 5 euro en iedereen is van harte welkom om dit project te steunen. 

Door Luc Colleman
AANGERADEN